на живо

Даниел Боримиров: Този мач ми показа кой не става за "Левски" (ВИДЕО)

Спортният директор на "сините" обясни, че подобни мачове ще решат бъдещето на част от играчите

Футболисти с толкова голям опит в "А" група не бива да допускат такива елементарни грешки, заяви спортният директор на "Левски" Даниел Боримиров, след като "сините" загубиха с 0:3 от ЦСКА. Той обясни, че подобни мачове могат да решат бъдещето на голяма част от футболистите в клуба.

"Вкараха ни два гола от съблекалнята и е нормално да те накажат, когато правиш индивидуални грешки. Не мисля, че ЦСКА чак толкова ни надиграха в мача. Вкараха до петата минута за 2:0, прибраха се и стояха компактно. Не виждам нещо друго да се е случило. Не казвам, че и ние направихме нещо. Не мога да си обясня как футболисти, които от дълго време играят в "А" група, си позволяват да допускат такива грешки", заяви спортният директор.

"Този мач ще ми даде възможност да реша кой да остане в "Левски". Тук е въпрос на мотивация. Всеки футболист трябва да чака с нетърпение такива мачове. Ако не си на ниво в него, не заслужаваш да си в този клуб. Не искам да взимам решения под емоции. Ще преспя и след това ще вземам решения", добави бившият играч на "сините".