на живо

Даниел Илиев се завръща на ринга през есента (ВИДЕО)

European Fight Masters 2 събира най-добрите бойци у нас в "Арена Армеец"

Даниел Илиев се завръща на ринга през есента (ВИДЕО)

Един от най-добрите български кикбоксьори Даниел Илиев очаква с нетърпение завръщането си на ринга. Очаква се това да се случи през есента пред родна публика.

Вече втори месец любимецът на публиката е извън залата, с лекарска забрана за тренировки заради тежка контузия. При падане от АТВ той получава сътресение и кръвоизлив в мозъка.

"Аз съм силен характер и съм сигурен, че ще се завърна силен и с победа, за да зарадвам българската публика. Благодаря на организаторите, че се съобразиха с мен и с моето състояние.", коментира Илиев, който днес се срещна с българските медии.

Именно заради него, от полската компания, която стои зад организирането на международната бойна гала European Fight Masters 2, са отложили провеждането на събитието у нас за 11 септември. Галата ще се проведе в "Арена Армеец", а първата пресконференция бе днес в София.

Завръщане с победа на родна земя е амбициран да направи и Георги Валентинов: "Ще дам всичко от себе си, за да направя семейството и приятелите си щастливи, както и всички фенове, които дойдат да ни подкрепят на 11 септември."

Бойната гала е в процес на подготовка, въпреки че до началото ѝ остават три месеца. Организаторите от European Fight Masters обещават още изненади и големи имена за българската публика.