на живо

Даниел Стрезов: Акциите не са тук, доколкото знам

"Не знаем и дали са пратени", допълни председателят на Тръст "Синя България"

Председателят на Тръст "Синя България" Даниел Стрезов говори пред медиите след днешната спешна среща на "Герена" за бъдещето на "Левски". Той заяви, че, доколкото знае, акциите на "синия" клуб не са в София и няма информация дали са пратени от бизнесмена Васил Божков на Константин Папазов.

"За момента, до колкото знам, акциите не са тук. Не знам дали не са пратени. Папазов каза, че още не е получил пратката от куриерската фирма.", заяви с усмивка Стрезов.

На въпрос на bTV дали това му се струва комично, председателят на Тръст "Синя България" отговори: "Не, просто казвам, че не знаем кога ще пристигнат, ще пристигнат ли, пратени ли са, не са ли пратени. Нямаме такава информация."

"Действаме по линията на събиране на средства за юбилея. Използваме го като една притегателна точка, в която да се опитаме да съберем доста пари, които са крайнo необходими... Поводите за оптiмизъм са, че идва 24 май и се очаква да направим хубави неща"

"В крайна сметка ще реши човекът, който ще дава акциите. Ние можем да имаме всякакви претенции, но зависим от него... Феновете трудно биха могли да издържат "Левски". Могат да бъдат много полезни обаче. Това сме го доказали не един или два пъти. Феновете могат да бъдат плътно зад отбора.", добави Стрезов.

Тагове: