на живо

Дъждът осуети очакванията за много публика на ЦСКА 1948 - ЦСКА

С двубоя на националния стадион се открива новият футболен шампионат

Дъждът осуети очакванията за много публика на ЦСКА 1948 - ЦСКА

ЦСКА 1948 приема ЦСКА в първи мач от сезон 2020/2021 на Първа футболна лига у нас. Дъждът обаче осуети очакванията за присъствие на повече от разрешените 4000 души около и на националния стадион "Васил Левски". 

Дни преди подновяването на шампионата министърът на младежта и спорта издаде заповед, според която по време на срещите на трибуните могат да присъстват до 1000 човека на сектор, който трябва да сядат през седалка и през ред. 

Минути преди началото на мача, публиката беше значително по-малко, въпреки заряда на срещата. Именно представители на двата тима наддаваха за емблемата и активите на фалиралото дружество "ПФК ЦСКА" АД. В крайна сметка по-добрата оферта дойде от фирма, приближена на ЦСКА от стадион "Българска армия".

Снимка: Lap.bg

Минути преди първия съдийски сигнал на стадиона имаше не повече от 1000 човека. С наближаването на началото, сектора на символичните гости се напълни. 

Първоначално от ЦСКА 1948 обявиха, че представители на съперниковата агитка ще могат да влизат на стадиона срещу билети на цени 30 и 40 лв. По-късно стойността на пропуските беше намалена на 15 лв. за страничните сектори.

Тагове:

ЦСКА ЦСКА 1948