на живо

Дебютантът Пашов: Няма страх и притеснение от Англия, има респект (ВИДЕО)

Защитникът не скри радостта си от получената повиквателна

Дебютантът Георги Пашов заяви, че в националния ни отбор по футбол няма страх и притеснение преди мача с Англия, а единствено респект. Защитникът на арменския "Арарат" не скри радостта си от получената повиквателна и вълнението от предстоящото гостуване на "Уембли" в събота.

"Страх и притеснения не мога да кажа, че има. Това е футбол все пак. Има респект, защото всички знаем какви футболисти ще са насреща. Ако сме мотивирани, ако дадем 100% от нас, можем да вземем резултат. Няма какво да се лъжем, те са фаворит. За нас и равният ще бъде позитивен резултат", сподели Пашов.

"Тази повиквателна е едно най-хубавите неща, които са ми се случвали в последно време. От Ереван до "Уембли” не съм го очаквал, но съм зареден с амбиция да покажа най-доброто от себе си”

"Атмосферата в отбора е доста добра. Всеки, който играе в чужбина, се прибира и вижда приятели. Лично аз познавам всички момчета в отбора. Атмосферата е много добра, надявам се така да остане след мачовете"

"Трябва да сме много дисциплинирани и да изпълним указанията на г-н Балъков за мача. А също и да имаме късмет. Играем срещу един от най-силните отбори в света с най-силните футболисти"

"Това е "А” отборът. Тук усещането, напрежението, отговорността са много по-големи. Цяла България те гледа, цяла България очаква от теб", коментира още бранителят.

Тагове: