на живо

Делио Роси: Никой не е застрахован от грешки

Направих промени, защото исках да видя как се справят и останалите, каза треньорът след равенството с "Етър"

Lap.bg

Треньорът на "Левски" Делио Роси бе категоричен, че никой не е застрахован от грешки. "Сините" завършиха 1:1 с "Етър" в мач от първенството, а пропусната дузпа на Нашименто в 94-ата минута и вратарска грешка на Николай Кръстев лишиха столичния тим от нещо повече от една точка.

"След първите пет минути трябваше да водим с 2:0. Изпуснахме невероятни положения и загубихме ритъм. Второто полувреме направихме нелепа грешка и мачът стана труден, но се върнахме в него. Играхме добре, но просто не успяхме да победим", каза италианският наставник.

"Грешки се правят често и никой не е застрахован. Съотборниците на Кръстев и Нашименто се опитаха да заличат тези грешки. Нашименто е дузпаджия и е бил такъв в "Динамо". Добре ги изпълнява, но всеки може да греши", добави Роси.

"Направихме малко промени. Имах нужда да видя и други играчи, защото ни предстои тежък сезон. Дали обаче ще играеш с двама нападатели, или с един и друг полунападател, няма голямо значение. Може би ни трябва малко повече концентрация, но когато създаваш положения, рано или късно ще започнеш и да ги вкарваш", добави треньорът на "сините".