на живо

Делио Роси: Нямам представа с кои отбори ще играем контроли (ВИДЕО)

Треньорът на "Левски" не е поставил забрана за продажба на нито един от футболистите си

Lap.bg

Треньорът на футболния "Левски" Делио Роси няма представа срещу кои отбори ще се изправят "сините" по време на лагера си в Малта, който започва след ден. На старта на подготовката италианският специалист сподели, че не е поставил забрана за продажба на нито един от играчите си.

Малки и големи привърженици на "Левски" посрещнаха отбора за първата му тренировка за 2018-а година.

"Сините" стартираха с един нов футболист - завърналият се Аймен Белаид, който беше част от състава на тима до 2015-а година.

"Първо трябва да направим избор дали искаме само да участваме в това първенство, или да се конкурираме. Разликата е тънка. Аз мисля, и клубът го знае, че за да подобрим състава са нужни нови попълнения. Не говоря за количество, аз нямам проблеми с броя на играчите, а с качеството."

"Левски" ще стане първият български отбор, който провежда зимната си подготовка в Малта. Тимът остава в страната близо един месец, където ще се готви и ще играе приятелски двубои.

"Нямам представа какви контроли и с кои отбори ще играем. За мен това са само тренировки част от подготовката. Няма значение дали ще спечелим и ще загубим", заяви италианският треньор.

Роси определи предстоящия период за отбора като изключително важен и завърши пресконференцията си със специален поздрави за "сините" фенове.

Тагове:

@