на живо

Ден преди финала: Звездите са в Киев (ВИДЕО И ГАЛЕРИЯ)

Отборите се настаниха в хотелите в украинската столица

Звездите изгряха в Киев! Футболистите на "Реал" Мадрид и "Ливърпул" вече са в украинската столица, където утре (26 май) ще се изиграе финалът на най-силния европейски футболен турнир Шампионска лига. Прякото предаване на мача може да гледате от 20:30 ч. по bTV Action.

Първи в Киев пристигнаха футболистите на "Ливърпул", който се настаниха в своя хотел. Те бяха радушно посрещнати още на летището от девойки в украински носии.

"Подготовката ни върви много, много добре. Настроението е позитивно, отношението е брилянтно, а тренировките... ще е малко, ако ги нарека фантастични. Развълнувани сме и нямаме търпени", каза в типичния си стил мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп.

Снимка: Reuters

Пред хотела "Ливърпул" бе посрещнат от агитка, съставена от фенове, пропътували разстоянието от Англия, както и от местни привърженици. 

Настроението бе на същия градус и пред хотела на "Реал" Мадрид. 

"Белите" пристигнаха в Киев по тъмно и не говориха при кацането си на украинска земя. За радост на феновете си те се появиха пред сградата, която ще им бъде дом в следващите дни с клубния автобус и с елегантна визия. Най-много викове и аплодисменти от агитката предизвика Кристиано Роналдо.

Мачът между "Ливърпул" и "Реал" Мадрид е в събота (26 май) и ще бъде предаван пряко по bTV Action от 20:30 ч.