на живо

Дерменджиев: Апетитът идва с яденето (ВИДЕО)

"Тази победа не ме заблуждава", заяви треньорът на "Левски"

"Апетитът идва с яденето!" - това заяви треньорът на "Левски" Георги Дерменджиев след победата на неговия тим над ЦСКА в дербито от 23-ия кръг на Първа професионална лига.

"Сините" спечелиха с 1:0 след автогол на Стивън Перейра в продължението на първото полувреме, а трите точки ги изкачиха на второто място в класирането, тъй като имат еднакъв актив с ЦСКА, но предимство в преките двубои.

"Апетитът идва с яденето но не се заблуждавам с една такава победа. Знам от какво имаме нужда. Искам отборът да се подобрява мач за мач", бяха първите думи на Дерменджиев пред журналистите.

"Доволен съм, защото видях, че в отбора има характер. След всички колебания в първите два мача, видях този характер, който исках. Има много неща за подобряване. Искам да видя смяна на темпо, по-динамична игра. Ще го направим за в бъдеще. Победите правят самочувствието в един отбор. Сега обстановката поне при футболистите ще се успокои", добави той.

Мачът днес беше белязан от директния червен картон за футболиста на ЦСКА Едвин Джеси в 43-ата минута. "Червеният" щаб изрази остро негодуванието си срещу действията на съдията Владимир Вълков. Реферът показа още 6 жълти картона в срещата.

"Никога не съм коментирал съдийството, нито за моя отбор, нито за противника. Съдиите са хора. Те си вършат работата", коментира Дерменджиев.