на живо

Дерменджиев: Дал съм дума на хората. Ако са те, ще имам договор (ВИДЕО)

Ако не са - става различно и пак ще говорим, каза треньорът на "Левски"

Треньорът на "Левски" Георги Дерменджиев заяви, че е дал дума на изпълнителния директор Павел Колев да поеме "сините", но всичко зависи от това кой ще бъде новият собственик на столичния тим. Ако това е Васил Божков, Дерменджиев ще парафира договора си, но ако има промяна, ще се водят нови разговори.

"Аз съм разговарял с Павел Колев. Дал съм дума на хората. Ако са те, аз ще имам договор. Ако не са те, става различно и пак ще говорим“, каза бившият треньор на "Лудогорец".

"Разбира се, че ситуацията се отразява най-вече психологически, така че аз мисля всичко да приключи тук за 3-4 дни. Наистина е сложно! Разговарям с играчите. Те са разбрани момчета, имахме индивидуални разговори. Те разбраха за какво става дума. Доволен съм от последния мач. Разбират, че шампионатът "чука на вратата" и трябва да са готови", заяви Дерменджиев.

"Аз съм дошъл в "Левски", за да работя и евентуално, ако може да върнем "Левски" като име и отбор. Така че, моята работа е спортно-техническа и правя всичко играчите да са добре и да тренират добре, и в мачовете да играят каквото искам. Още е рано. От изиграните мачове има два мача - със "Судува" едно загатване и "Чукарички" доближаваме се, но не сме това ниво", каза още треньорът на "сините".

Снимка: Lap.bg

Тагове:

@