на живо

Дерменджиев: Показахме характер. Това ни е играта (ВИДЕО)

Наставникът на "Лудогорец" пожела успех на "Левски" и "Ботев" Пловдив

Lap.bg

Старши треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев заяви, че е останал доволен от характера, който възпитаниците му са показали при победата с 4:1 над "Жалгирис", която класира тима за третия предварителен кръг на Шампионска лига.

"Дори и тук "Жалгирис" поведе в резултата. Нашите футболисти показаха характер и през второто полувреме показахме нашата игра. Все пак те са в оптимален игрови ритъм, а ние тепърва навлизаме. Създадохме доста положения и в двата мача", каза наставникът след края на двубоя в Разград.

"За мен бе важен този гол на Натанаел. Преди мача разговаряхме с футболистите поотделно. Не се подадохме на емоцията. Важно е "Лудогорец" да навлиза в добра форма. Грешки се получават винаги, но ние в тренировките ще работим усилено".

"На почивката не съм им казал нищо особено. Играчите знаят много добре какво значеше този мач за клуба", каза още специалистът.

"Искам да пожелая успех на "Левски" и "Ботев" Пловдив. Два добри отбора, които доказаха, че могат да играя. Нека има повече български отбори в евротурнирите. Това радва истинските фенове на играта. На тези, които искат да ме сменят им пожелавам успех", завърши Дерменджиев.