на живо

Дерменджиев преди мачовете с "Копенхаген": Очаква ни тактическо надлъгване (ВИДЕО)

Важното е да продължим напред, каза още наставникът на "Лудогорец"

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев очаква тактическо надлъгване в двата мача с ФК Копенхаген от 1/16-финалите на Лига Европа. Първата среща с датчаните е утре от 20 ч.  на Националния стадион "Васил Левски".

"Копенхаген е много добре организиран отбор. Очакваме тактическо надлъгване в двата мача. Всеки резултат влиза в нашите планове, важно е отборът да продължи напред", каза Дерменджиев на пресконференцията преди мача.

"Подходът на всички треньори към такива мачове е еднакъв. Така, както те са ни разучили, така и ние сме гледали много техни мачове. Познавам развитието на треньора им. Той е много сериозно име и в крайна сметка развива този отбор. Имам голям респект към него", каза още Дерменджиев.

Той се надява теренът на Националния стадион да бъде в добро състояние: "Прави се всичко възможно теренът да бъде в добро състояние. Датчаните са по-добре физически от нас, но ние сме по-технични. Няма да изменим на стила си. Нямаме контузени футболисти, това е много добре за нас", каза още Георги Дерменджиев.