на живо

Дерменджиев: Знам какво означава "Левски", трябва да го върна към победите

Новият треньор на "сините" не се притеснява да работи под напрежение

Lap.bg

Основната задача на новия наставник на "Левски" Георги Дерменджиев ще бъде да върне тима към победите с агресивен, комбинативен и нападателен футбол. Това заяви самият той преди да се присъедини към лагера на тима в Кипър.

Бившият треньор на "Лудогорец" заминава още днес за Агиа Напа. Той заменя на поста Славиша Стоянович, който се разделя с клуба по взаимно съгласие.

"Всичко стана много бързо. Разбрахме се снощи с ръководството на "Левски". Ще имам пълната подкрепа на ръководните фактори на клуба. Не желая да правя някакви гръмки изказвания и да давам обещания. Няма от какво да се притеснявам, тъй като съм свикнал да работя под напрежение. Имам достатъчно натрупан опит и си знам възможностите. Трябва да се обединим, за да успеем. Първата ми цел е да върна "Левски" към победите. Всички знаем какво представлява "Левски". Това е голям отбор с богата история. Искам да играем агресивен, комбинативен и нападателен футбол. Не мога да говоря за промени. Нека първо се запозная с наличните футболисти. Днес пътувам за Кипър, тъй като желанието ми е колкото се може по-бързо да започна работа с отбора. Няма какво да се заблуждаваме. Предстои ни много работа", каза Дерменджиев пред Sportal.bg.