на живо

Дерменджиев: Решението е на собствениците, не съм задавал въпроси (ВИДЕО)

Специалистът вече не е треньор на "Левски"

Дерменджиев: Решението е на собствениците, не съм задавал въпроси (ВИДЕО)

Георги Дерменджиев не съжалява, че е бил треньор на "Левски". Вече бившият наставник на "сините" заяви, че е приел нормално решението на ръководството да го освободи и не е задавал въпроси.

Специалистът бе уволнен след 98 дни на "Герена". Клубът обяви, че раздялата с него е заради незадоволителните резултати на "сините" напоследък.

"При треньорите е така, не се знае колко дълго ще са начело на даден тим. Престоят ми в "Левски" бе кратък. За периода, в който бях аз, казах и в началото, че няма да се оправдавам. Сега пак няма да се оправдавам. Така се получи, искам само да знаете, че аз съм работил много професионално, искал съм "Левски" да постигне добри резултати, но в крайна сметка това се е получило и аз вече не съм старши треньор на "Левски". Искам да пожелая успех на клуба, да пожелая на феновете по същия начин да подкрепят отбора", започна Дерменджиев.

"Не съм задавал въпроси за причината за решението за раздялата. Приемам го стоически. Решено е от собствениците. Павел Колев до мен го сведе като информация. Оттам насетне аз не искам да разпитвам защо и как".

"Аз обичам футбола. Това е моята професия. Искам отбора, в който съм, да играе добър футбол. Феновете са едното нещо, което ме впечатли в "Левски". За негативизъм не искам да говоря“.

"Аз още в началото казах, че трябва да бъдем реални. Реални хора за цялостната обстановка. Вие знаете каква е, аз не искам да я коментирам още. Независимо какъв е моментът, трябва да има градивност. Абсолютно в никакъв случай не съжалявам. "Левски" е една емблема, бранд, име."

"В "Левски" сега е един момент на преобразувания, така че липсват много фигури. Мисля, че "Левски" ще върви по правилния път", завърши Дерменджиев.