на живо

Десподов пожела успех на ЦСКА срещу "Лудогорец" (ВИДЕО)

Бившият ас на "червените" надъхва отбора преди битката за върха

Lap.bg

Националът Кирил Десподов пожела успех на бившите си съотборници от ЦСКА в двубоя с шампиона "Лудогорец". Играчът на италианския елитен "Каляри" записа специално видео, с което надъха "армейците" преди битката за върха в Първа лига.

“Здравейте “армейци”! Реших да запиша това видео, за да окажа своята подкрепа за мача, който престои в събота срещу "Лудогорец". Аз вярвам в победата. Говорих с част от момчетата - те също вярват и са готови на всичко, за да я постигнат. Не се съмнявам, че и вие го вярвате и в събота ще бъдете на стадиона зад отбора - там, където сте били винаги. ЦСКА не се предава никога. Успех, “армейци”!, каза Десподов.

Именно той е автор на последното попадение за ЦСКА в шампионатен мач с "Лудогорец". Десподов реализира при равенството 1:1 през есента.

В момента ЦСКА заема втората позиция във временното класиране на Първа лига и изостава на 3 точки от лидера "Лудогорец". Успех с 2 или повече гола разлика на "Българска армия" тази вечер ще изкачи столичани на върха в първенството.

Тагове:

@