на живо

Десподов пред bTV: Доста добра победа, която ще ни даде самочувствие (ВИДЕО)

"Аз съм професионалист - не се заяждам с феновете на ЦСКА, нито провокирам"

Десподов пред bTV: Доста добра победа, която ще ни даде самочувствие (ВИДЕО)

Нападателят на "Лудогорец" Кирил Десподов, който се превърна в героя за тима си с четирите асистенции при разгрома с 4:0 срещу ЦСКА за Суперкупата на България, заяви пред bTV, че тази победа може само да даде самочувствие на отбора преди важните мачове от квалификациите за Шампионската лига. Според него сега е най-важно той и съотборниците му да останат здраво стъпили на земята и да не си позволят отпускане.

"Няма формула. Играя, забавлявам се. Мисля, че направихме доста добър мач - не само аз, а целият отбор. Без момчетата аз нямаше да направя тези четири асистенции. Една доста добра победа за нас, която ще ни даде по-голямо самочувствие за мача в сряда!", каза националът.

Снимка: Lap.bg

Десподов коментира и отношението на феновете на бившия му отбор ЦСКА към него.

"Не трябва да обръщам внимание на тези неща. Ако се чувстват по-добре така - нека крещят, нека викат, аз нямам никакъв проблем. Аз съм професионалист - излизам, играя и си тръгвам. Не се заяждам с никого, нито провокирам. Така са преценили, така са направили."

"Още не сме сработени, има какво да се желае. Трети официален мач ни е. Надявам се следващите 3-4 мача да продължим напред до групите на Шампионската лига. Този мач е добра основа, но нека да не вдигаме много главата. Знаете - в предишния двубой ЦСКА ни победи с 4 гола. Добре е за самочувствието ни, но трябва да сме здраво стъпили на земята и да си гоним целите, които имаме поставени.", завърши Десподов.

Снимка: Lap.bg