на живо

Дилман от Манчестър или как се прави екстремно селфи с Роналдо?

Момчето от кюрдски произход осъществи една от големите си мечти по време на последния мач на "Ювентус"

Reuters

Как се осъществява една мечта? Ами виждаш първата възможност и я грабваш!

Поне това беше тактиката на Дилман от Манчестър. Момче от кюрдски произход, което може да се похвали, че в последните дни стана истинска сензация заради селфито си с Кристиано Роналдо.

Португалецът наистина е една от трудните мишени на феновете на снимките, но кадърът на Дилман е даже още по-специален, тъй като се случи по време на срещата между "Ювентус" и "Манчестър Юнайтед" от третия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. А самият Кристиано поиска да застане до своя фен и да се щракне.

"Когато Роналдо и съотборниците му аплодираха феновете, видях възможност да отида при него и просто го направих. Един полицай ме хвана, но Роналдо му каза да ме пусне и ме попита какво искам. Казах му, че съм му голям фен, много го обичам и искам да си направим селфи. Той се съгласи, взе ми телефона и се снимахме", разказва Дилман.

 
 
 
View this post on Instagram

@cristiano @dilmancr.7 #cristianoronaldo #ronaldo #dilmancr7

A post shared by CD7 (@dilmancr.7) on

Така, с една мечта по-малко, стюардите прибират "натрапника". Той разбира се не си тръгва от "Олд Трафорд" без наказание. Заради нахлуването на терена, няма да може да посещава стадиона в следващите 10 месеца.

"Не ме интересува! Не мислех какви ще са последствията. Просто исках да се снимам с любимеца си!", комнтира той пред Kurdistan24.net.

Дилман всъщност е роден в Манчестър, работи в бръснарница в града и наистина обожава Роналдо. Това е видно от профилите му в социалните мрежи, които изобилстват от снимки на футболиста.

Ден след случката той публикува и може би най-екстремното селфи с Роналдо в историята и благодари на идола си за отношението. Снимката бързо се превърна в истинска сензация, а Дилман вече не е обикновеното момче от Манчестър той е истинска звезда в социалните мрежи!