на живо

Димитър Бербатов - като на кино (ВИДЕО)

Или как чрез bTV нападателят влезе в главната роля

Димитър Бербатов - като на кино (ВИДЕО)

Футболът далеч не е единствената страст на Димитър Бербатов. Нападателят винаги е бил подвластен на магията на киното. Визуалната му прилика с холивудската звезда Анди Гарсия е поразителна. А самият Бербо не крие амбициите си да се пробва пред камерата.

Е, първата стъпка към мечтата му вече е направена. Реализатор №1 в историята на българския национален отбор влезе в главната роля при заснемането на официалния промо клип, посветен на дългоочаквания благотворителен мач в София. Шоуто, организирано от фондациите на Бербатов и на Луиш Фиго, ще бъде излъчен пряко по bTV Action на 14 юни от 18 ч.

Професионалист на терена, професионалист и при снимките. Димитър отдели над 3 часа от напрегнатата си програма и изпълни стриктно всяка задача, поставена му от нашия екип на Националния стадион "Васил Левски". Дисциплиниран и съсредоточен, внимателен и любезен - да, този човек е сбъднатият сън за всеки режисьор.

А техническите ресурси напълно отговаряха на изискванията за заснемане на филм - дрон и камери от най-висок клас. Резултатът - изображение и динамика с кино стандарти. Ще можете да им се насладите съвсем скоро в нашите канали.