на живо

Димитър Димитров: Справедливо равенство

Напрежението си каза думата, заяви наставникът на "Лудогорец"

Треньорът на "Лудогорец" Разград Димитър Димитров смята, че постигнатото равенство 0:0 при гостуването на "Истанбул Башакшехир" в първия кръг в група "С" на Лига Европа е напълно закономерен резултат.

"Справедливо равенство на фона на игровото поведение и на положенията пред едната и пред другата врата. Дори най-чистото беше за нас в началото на второто полувреме, когато при ситуация двама на един Жоао Пауло пропусна. Започнахме неуверено в първите 10-12 минути, но след това влязохме в мача и до средата на първото полувреме отправихме 3-4 опасни удари."

"Жалко, че нямах смени, с което да усиля състава. Имаше умора, особени в крайните полузащитници, но в момента това е ситуацията. С Марселиьно и Мисиджан нашата атака щеше да бъде по-силна, но това е положението.
Концентрацията, неумението или шанса не мога да кажа какво точно ни попречи да вкараме поне едно от създадените положения. Напрежението си каза думата."

Предстои ни мач срещу "Хофенхайм" - силен отбор, който не случайно преди няколко дни спечели срещу "Байерн" Мюнхен. Знам, че ще бъде трудно и тежко, защото те са изключително качествен отбор, нож ние ще търсим победата".

Тагове: