на живо

Димитров на Свети Валентин: Тенисът е моята страст и любов (ВИДЕО)

Официалният сайт на АТП засне специално видео за Деня на влюбените

Lap.bg

По случай празника на влюбените - Свети Валентин, официалният сайт на АТП засне специално видео с част от най-добрите тенисисти при мъжете. Григор Димитров, Давид Гофен, Томаш Бердих, Доминик Тийм, Жил Мюлер и Томи Робредо отговориха защо обичат тениса толкова много.

„Тенисът е моята страст, любов, професия, моят най-добър приятел и всичко друго, за което се сетите“, гласи обяснението на най-добрия ни тенисист.

"Просто обичам да бъда на корта. Да удрям топката, да се потя, да направя един добър мач. Обичам да играя и да тренирам", споделя финалистът от "София Оупън" Давид Гофен.

„Наслаждавам се на факта, че на корта всичко зависи от мен и аз взимам всички решения“, коментира чехът Томаш Бердих.

"Обичам да се състезавам. Обичам напрежението, което чувствам при излизането на корта или когато трябва да отразявам точка за пробив", каза представителят на Люксембург Жил Мюлер.

"Най-обичам часовете след победата и след спечелването на трофей. Тези моменти са едни от най-ценните в живота", споделя за себе си талантливият австриец Доминик Тийм.

"Моята работа е моята страст. Харесва ми да съм на корта и да се наслаждавам на всеки един момент там", твърди испанецът Томи Робредо.