на живо

Динамо Киев плаща 2 мил. евро за Тончи Кукоч

Сделката с ЦСКА трябва да бъде осъществена до броени дни

БГНЕС

Футболистът на ЦСКА Тончи Кукоч е близо до трансфер в Динамо Киев. Според хърватски медии ръководството на украинския гранд е постигнало договорка с колегите си от "червения" клуб и сделката трябва да бъде осъществена в следващите няколко дни. Сумата, която се очаква да получат "армейците", е изключително висока - 2 мил. евро.

Кукоч ще пътува до Киев със своя мениджър Предраг Рачки, където трябва да уточни всички детайли по своя договор с лидера в първенството на Украйна.

24-годишният хърватин се присъедини към ЦСКА през лятото като свободен агент. Той изигра силни мачове за "червените" и впечатли с изявите си като ляв защитник, както и с ексцентричния си характер и постоянни скандални коментари.

В Динамо Кукоч може да се присъедини към сънародника си Домагой Вида и, продължавайки хърватската традиция в клуба, за който през последните години играха Нико Кранчар и Огньен Вукоевич и Горан Саблич.

В Динамо Кукоч ще се присъедини към сънародника си Домагой Вида и ще продължи хърватската традиция в клуба, за който през последните години играха Нико Кранчар и Огньен Вукоевич, а преди това и Горан Саблич.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=524043