на живо

Дисциплинарната комисия отложи разглеждането на претенциите на "Левски"

Жалбата ще бъде разгледана на следващото заседание

Lap.bg

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз (БФС) отложи разглеждането на жалбата на "Левски" след мача с "Лудогорец" за следващото си заседание.

Днес комисията се събра, но само за да накаже със спиране на правата за един мач и парични санкции получилите червени картони в снощното дерби Божидар Митрев (200 лв.) и Сисиньо (500 лв.).

"Разглеждането на инцидентите от срещата както и подаденото в срок сезиране на ДК от ПФК „Левски” София съобразно чл. 11, ал.5 от ДП 2017/2018 се отлагат за следващото редовно заседание на комисията. Дисциплинарната комисия при БФС изисква становище на Съдийската комисия при БФС по компетентност.", се казва в протокола от заседанието, публикуван на официалния сайт на БФС.

"Сините" недоволстват от жълтия картон на Натанаел, който удари в лицето Антонио Вутов. Според тях съдията е трябвало да предприеме по-сериозни мерки. 

От "Левски" имаха претенции и за неотсъдена дузпа за тях в добавеното време на първото полувреме. Те имаха такива претенции и за игра с ръка на Анисе по-рано в мача.