на живо

Дяков: Не продължава по-добрият отбор (ВИДЕО)

"По равно сме виновни", каза капитанът на "Лудогорец"

Дяков: Не продължава по-добрият отбор (ВИДЕО)

Капитанът на "Лудогорец" Светослав Дяков заяви, че за втория предварителен кръг на Шампионската лига се е класирал не по-добрият тим. Унгарският "Ференцварош" отстрани българския шампион след загуби с 1:2 като гост и 2:3 като домакин. Така "орлите" за трета поредна година няма да играят в групите на най-силния европейски клубен турнир.

"Отпаднахме, защото допуснахме доста голове. Не очаквах толкова в Разград. Тежко ми е, много тежко ми е да говоря, афектиран и изнервен съм от някои неща в мача. За мен не по-добрият побеждава, но това е футболът. Честитя успеха на съперника. След като са ни отстранили, явно са заслужавали повече от нас", каза Дяков след срещата.

Якуб Швиерчок от "Лудогорец" пропусна да отбележи от дузпа в края на първото полувреме. Според Дяков не само това е причината за отпадането.

"Не трябва да виним, когато някой изпуска дузпа. Ние сме един отбор, не сочим никой с пръст, всички сме в кюпа, по равно сме виновни. Днес съперникът реализира малкото на брой положения. Ние сме един отбор и се разбираме. В нашия отбор всичко е ОК, колкото и да не им харесва на някои хора. Нека да не гледаме само тази дузпа. Не е само тя проблемът. "Лудогорец" се подкрепя в трудните моменти. Този отбор заслужава повече уважение от абсолютно всички", допълни той.