на живо

"До сутринта, до 5 - на маса": Тактиката на "Партизан" Червен бряг (ВИДЕО)

Отборът от Трета дивизия се готви за Мача на века срещу "Левски"

"До сутринта, до 5 - на маса": Тактиката на "Партизан" Червен бряг (ВИДЕО)

Турнирът за Купата на България по футбол е единственият у нас, който предоставя възможност на аматьорски тимове да посрещнат елитни. Тези срещи се превръщат в истински празник в малките градчета и възможност за изненадващи победи, за които би се говорило години наред.

През настоящия сезон жребият за 1/16-финалите отреди "Левски" - рекордьор по спечелени трофеи в турнира (25), да пътува за Червен бряг, за да се изправи срещу местния "Партизан". Разстоянието от 121 км между стадион "Георги Аспарухов" и малкия град в област Плевен няма да представлява проблем за "сините", които са в ролята на фаворит.

Софийският тим обаче ще трябва много да внимава на терена, където домакините ще излязат за задължителна победа и с мисълта, че Давид може да победи Голиат. Футболистите нямат търпение да посрещнат Валери Божинов, Николай Михайлов и компания. И стриктно следват своя план за... "тренировки".

Митко и Милен например загряват за мача, поставяйки външна и вътрешна изолация на къща в Луковит. 

Снимка: bTV

"Ние си имаме стратегия преди всеки мач: до сутринта, до 5 - на масата. Излизаме доста концентрирани, между другото. И мисля, че… може би – да отстраним "Левски"! Както те са професионалисти на терена, така ние сме професионалисти на масата", убеден е Милен.

От ръководството също мечтаят "Левски" да бъде отстранен от турнира именно в Червен бряг.

Снимка: bTV

"Вярваме! Ние винаги вярваме! Трудно, много трудно, но… вярата си е вяра! Със сигурност ще има награда за голмайстор. Може би едно агне. Може и 2, и 3...", обещава президентът Ангел Стоянов.

Тракторист, призовкар и строители чакат настървено "сините" на 21 октомври! Още колоритни истории от "Партизан" Червен бряг, гледайте в предаването "Тази неделя" на 18 октомври!