на живо

Добрина преди Коледа: ЦСКА събира пари за респираторни апарати (ВИДЕО)

Всички приходи от виртуалните билети ще бъдат вложени в добра кауза

cska.bg

Тази година целият свят ще посрещне една по-различна Коледа. Заради пандемията от коронавирус близките ще са далеч, а надеждите, че отново ще живеем в онази реалност, която познавахме преди появата на заразата, ще са по-големи.

От ЦСКА решиха в тези трудни моменти да протегнат ръка към нуждаещите се и буквално да им дадат глътка въздух. 

"Червените" организират продажба на виртуални билети за всичките си домакински срещи до края на 2020 г. Всички получени пари ще бъдат заделени за закупуване на респираторни апарати, които ще бъдат дарени на нуждаещите се болници. 

Първият такъв мач е срещу италианския гранд "Рома" от последния кръг на груповата фаза на Лига Европа. Той ще се изиграе на 10 декември.

На 13 декември ЦСКА е домакин на "Ботев" Пловдив, а за 18 декември е предвидено изиграването на отложеното дерби срещу "Левски", където "червените" отново са домакин.

Снимка: Lap.bg

"Наближава най-светлият християнски празник - Рождество Христово. Изпращаме една изключително тежка за всички нас година. Пандемията от коронавирус промени целия свят и със сигурност тази Коледа ще е по-различна от останалите. Ето защо и нашият коледен клип сега ще е по-различен.

Ние в ЦСКА, заедно с нашите верни привърженици винаги сме били едно голямо и задружно семейство, а семейството значи грижа, значи взаимност, значи любов.  

Затова сме повече от отбор, защото и Вие сте повече от фенове.

В навечерието на Коледа ЦСКА организира кампания за събиране на средства за закупуване на респираторни апарати за лечебни заведения с недостиг на жизненоважните устройства. Ние не искаме да се стига до избор чий живот да бъде спасен!", пишат от клуба. 

Снимка: Lap.bg

Виртуалните билети ще са на цени 10, 50 и 100 лв., като всеки, включил се в кампанията, ще получи специален поздрав от футболистите.