на живо

Добромир Митов: Който няма желание, да не излиза да играе (ВИДЕО)

"Съжалявам за това, което се получи"

Треньорът на ЦСКА Добромир Митов бе разочарован след поражението с 1:3 от "Черно море" на ст. "Българска Армия" и разкритикува играчите си. Наставникът се извини на феновете за слабото представяне.

Митов бе изпратен с викове "Оставка", а след двубоя имаше 3-минутен разговор между него и недоволните привърженици на "армейците". При феновете се спряха още капитанът Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Стойчо Атанасов и Петър Занев.

"Първо искам да се извиня на нашите фенове за тази безобразна игра днес. Тя не отговаря на това, което работихме през седмицата. Първите ситуации за гол бяха за нас, но знаете, че футболът е игра на голове", заяви Митов.

"Говорих с футболистите и бях напълно открит и прям. Който няма желание, да не излиза да играе. Гледаме да пускаме свежи футболисти. Играем в тежък режим. Синхронът се нарушава и правим грешки"

"На тренировка не се случва това, което виждаме на терена. В ЦСКА винаги има напрежение. Който не може да издържи, не е за този отбор. Най-важно е да се възстановим психически. В момента сме паднали психически. Въпросът е футболистите да осъзнаят къде се намират", каза треньорът на ЦСКА.

Тагове: