на живо

Ивайло Дражев се обърна към делегатите: Надявам се да сте обективни

Кандидатите за президент на БФС се изказват един по един

Lap.bg

Кандидатът за президент на БФС Ивайло Дражев бе четвърти поред при изказванията пред делегатите. След качването си на трибуната, той разказа накратко кой е и с какво се занимава и призова за обективност при гласуването.

"За тези млади хора, които не ме познават. Собственик съм на автентичния клуб "Черноморец". Има много собственици на клубове, които направихме игрища, школи и стадиони, а не можем да участваме във футбола. Надявам се да сте обективни. Залата обикновено не претегля делегатите по техните възможности. Не смятам да излагам някакви нови виждания. Мисля, че БФС е доживял за едно по-сериозно управление. Управителният орган представлява сдружението, не президента. Няма логика един човек да управлява системата на БФС. Затова общото събрание на зоните трябва да избира своите представители. За да не може след това администрацията да се оправдава. Тези представители на зоните, трябва да са част от Изпълкома. Организацията трябва да бъде обединена", каза Дражев.

"Нямаше нужда цялото министерство на вътрешните работи да е отвън. Нямаше нужда от толкова охрана. Ние не сме престъпници. Струва ми се, че сезон пролет-есен е по-подходящ за провеждането на първенството у нас предвид атмосферните условия. Другото ми предложение е относно участието на чужденците в първенството. Мога да ви кажа, че в момента, в който "Черноморец" започна да играе само с млади български момчета, тогава видяхме нашите успехи.", допълни кандидатът за президент на централата.