на живо

Непознатият Надал плаче на филми, харесва текила и обожава шоколад

Бившият номер 1 в света разкри неподозирани подробности от личния си живот

Getty Images

Кралят на клея Рафаел Надал винаги е даван за пример за професионализъм, всеотдайност и желязна дисциплина. Оказа се обаче, че и той си има слабости и понякога се отдава на изкушения.

Носителят на 20 титли от Големия шлем бе гост в популярното испанско токшоу "Мравунякът", където сподели доста интересни неща от личния си живот, които обикновено ревностно пази в страна от прожекторите.

Снимка: Reuters

Надал разкри, че обича да купонясва, харесва текилата и понякога плаче на филми. 

"Обичам да купонясвам. Разбира се, пия и алкохол. Харесвам текила. Обикновено имам много добър самоконтрол и никога не съм хвърлял ракетата си от яд. С шоколада обаче ми е много по-трудно да се владея", сподели Надал в предаването.

Снимка: БГНЕС

Оказва се, че Матадора може да бъде много емоционален: "Плаках като бебе на "Титаник". Много драматичен бе и моментът в "Цар Лъв", когато Муфаса загина. Лесно се разплаквам на филми. Постоянно ми се случва", изненада той.

На въпроса по каква музика си пада, Надал отговори: "Не съм бил на много концерти, но съм бил на няколко на Хулио Иглесиас. Също така съм гледал на живо и Шакира, но за съжаление нямам много време за подобни неща".

Снимка: Reuters

Не бихме определили като изненада, че Матадора е фен на Шакира. 13-кратният шампион на "Ролан Гарос" е главен герой в клипа на колумбийската изпълнителка към песента "Gypsy".