на живо

Другият Ел Маестро (ВИДЕО)

Гледайте цялото интервю утре сутрин в "Тази събота"

ЦСКА може да се пребори за титлата, убеден е помощник-треньорът на "червените" Никон Ел Маестро. По-малкият брат на наставника на тима Нестор Ел Маестро даде интервю за bTV.

"Капацитет да сме първи имаме. Но очевидно, това ще е много трудно, защото ако трябва да сме честни, откакто "Лудогорец" е в Първа лига никой никога не ги е побеждавал за титлата. Така че много неща трябва да се подредят, за да стигнем дотам, но ще дадем всичко от себе си това да се случи", коментира Никон.

Никон, който е брат на треньора на ЦСКА Нестор Ел Маестро, отговаря за разузнаването на съперниците и селекцията.

"Имаме много добър отбор. Тимът ни е много млад и мисля, че все още се нуждаем от време да израснем и като колектив, и като индивидуалности. Но със сигурност имаме нужното качество и ще се възползваме максимално от него", каза той.

Никон е категоричен, че всички на "Българска армия" са наясно колко важен е съботният мач с "Левски".

"От една страна се подготвяме за него като за всеки друг мач, защото носи 3 точки. Но от друга страна, осъзнаваме, че за феновете мачове като този са много повече от просто точки, затова ще направим всички по силите си да направим хората щастливи. А нашите фенове ни помагат много. Те са невероятни и няма втора като атмосферата, която създават", заяви по-малкият брат на Нестор Ел Маестро.

Цялото интервю с него можете да гледате утре сутрин в "Тази събота".

Тагове:

@