на живо

Двама бяха достатъчни за победа с двуцифрен резултат на ЦСКА (ВИДЕО)

Христо Янев коментира предстоящия финал срещу Монтана

Lap.bg

Костадин Хазуров и Николай Цветков отбелязаха общо 10 гола за поредната разгромна победа на ЦСКА във Ве група. Този път в ролята на спаринг партньор на червените бе тимът на Германея Сапарева баня.

Костадин Хазуров се разписа впечатляващите 6 пъти, а Николай Цветков беше точен 4 пъти.

Головото шоу в последния мач на ЦСКА на „Българска армия" за сезона започна още в 7-ата минута, когато Хазуров откри. До 30-ата минута той вече имаше 3 гола на сметката си. След това дойде моментът и на Николай Цветков, който два пъти преодоля стража на Германея. До почивката резултатът беше 6:0, след като Хазуров отново отбеляза. През второто полувреме Николай Цветков и Костадин Хазуров се редуваха с вкарването на нови попадения, като последният съдийски сигнал дойде при впечатляващото ЦСКА - Германея 10:0.

От следващата седмица ръководството на клуба ще извършва ремонтни дейности по съоръжението и заради това тимът ще играе на друг стадион.

„Напълно заслужена победа. Вкарахме добри голове. Напълно заслужена почивка за някои. Виждате, че имаме равностойни футболисти и това ни дава право в повечето мачове да въртим по всякакъв начин състава, което за мен е радващо”, каза след срещата треньора на ЦСКА Христо Янев.

Наставникът коментира и предстоящия финал за Купата на България на тима на 25 май срещу Монтана.

„Монтана, още в обявяването на финалните четири казах, че са доста сериозен противник и заставам зад думите си. Отбор, който видях в Ловеч да се брани 90 минути с цената на всичко да стигне до финала, така че при всички положения много класен отбор и трябва да подходим сериозно съм него. Монтана е фаворит в този мач, като отбор, който идва от А група, отбор, който притежава доста качествени футболисти и треньор, който има доста опит в този турнир. Длъжни сме да сме сериозни в подготовката за мача. От там нататък съм сигурен, че момчетата ще дадат най-доброто от себе си и ще се постараем да победим”, разкри той.

ЦСКА е безгрешен до момента във всичките си мачове от началото на сезона, като в Югозападната „В" група тимът е с 27 победи от 27 мача и голова разлика от 126 отбелязани гола срещу едва 7 допуснати.