на живо

Натали като Алиса, но в света на гейминг индустрията

Епизод 1 на "Двама геймъри и половина", гости: Слави Панайотов, по-известен като Слави от The Clashers

Натали като Алиса, но в света на гейминг индустрията

Също както Алиса попада в страната на чудесата, така и красивата Натали Трифонова ще се озове в един необятен свят – този на гейминг индустрията. Зрителите видяха водещата на bTV в новото й амплоа – като лице на предаването „Геймър“, което стартира в ефира на bTV Action на 5 февруари 2022 г. от 17:00 часа. 

В първия епизод на предаването „Геймър“ по bTV Action, Натали Трифонова посрещна в студиото Слави Панайотов, по-известен като Слави от The Clashers, с когото наблегна на многообразни теми за гейминг индустрията като страст и пристрастяване. Всяка събота, водещата ще посреща гости, за които игрите са не просто бягство от ежедневието, но и добро средство за разтоварване от стреса, както и истинско забавление във виртуален свят, в който играчът може да бъде когото си поиска.

Като естественото продължение към телевизионните епизоди, паралелно с предаването стартира и тематичен подкаст „Двама геймъри и половина,“ в който Натали ще смесва експертното мнение на опитните геймъри и това на любопитен прохождащ играч, който ще прави темите на подкаста интересни и разбираеми за по-слабо запознатите с електронните забавления.

Потребителите ще могат да открият подкаста на btvnovinite.bg/sportYouTube канала на bTV Media Group, платформата за отложено гледане btvplus.bg, както и в мрежите на Spotify, SoundCloud, Apple и Google.