на живо

„God of War“: за да играеш тази супер игра вече не е нужно непременно да имаш Playstation

Епизод 3 на "Двама геймъри и половина", гости: Теодор Борисов и Илия Ръжгев "Lamzes"

„God of War“: за да играеш тази супер игра вече не е нужно непременно да имаш Playstation

Също както Алиса попада в страната на чудесата, така и красивата Натали Трифонова ще се озове в един необятен свят – този на гейминг индустрията. Зрителите видяха водещата на bTV в новото й амплоа – като лице на предаването „Геймър“, което стартира в ефира на bTV Action на 5 февруари 2022 г. от 17:00 часа.

В третия епизод на предаването „Геймър“ по bTV Action, Натали Трифонова посрещна в студиото единствения у нас професионален CS:GO коментатор (Counter-Strike: Global Offensive) - Теодор Борисов.

Един от акцентите в предаването беше „God of War“ - игра на годината за 2018-та, която преди няколко седмици имаше рилийз за PC и феновете ликуваха. До момента играта беше предназначена само за PlayStation платформите.

Към Натали и Теодор се присъедини и Илия Ръжгев, по-известен като Lamzes (или Lmzs) - един от най-колоритните и обсъждани League of Legends играчи в България.

Като естественото продължение към телевизионните епизоди, паралелно с предаването стартира и тематичен подкаст „Двама геймъри и половина,“ в който Натали ще смесва експертното мнение на опитните геймъри и това на любопитен прохождащ играч, който ще прави темите на подкаста интересни и разбираеми за по-слабо запознатите с електронните забавления.

Потребителите ще могат да открият подкаста на btvnovinite.bg/sportYouTube канала на bTV Media Group, платформата за отложено гледане btvplus.bg, както и в мрежите на Spotify, SoundCloud, Apple и Google.