на живо

Двойното щастие: Да станеш шампион на "Супербоул" и баща за няколко часа

Ван Джеферсън от "Лос Анджелис Рамс" ще помни 13 февруари 2022 г. завинаги

За някои 13 символизира липсата на късмет, за други, като Ван Джеферсън от "Лос Анджелис Рамс" със сигурност от тук нататък ще бъде любимо число!

На 13 февруари 2022 г. той не само спечели един от най-ценните трофеи в спорта - "Супербоул", а и стана баща. При това само в рамките на няколко часа.

Съпругата на играча на "Рамс" - Самария, напусна по спешност трибуните по време на мача между тима на нейната половинка и "Синсинати бенгалс". Тя беше закарана в болница, където... роди здраво момченце. 

Контракциите започнали на полувремето, когато на терена на "Софай Стейдиъм" се появиха рап легендите Доктор Дре, Снууп Дог, Еминем, 50 Сент, Кендрик Ламар и Мери Джей Блайдж. Самария постъпила веднага за раждане и всъщност до края на мача вторият наследник на семейството поел първа глътка въздух. 

От щаба на "Рамс" решили да не казват на Джеферсън, а и желанието на съпругата му било такова. Новината той научил секунди, след като за първи път в кариерата си прегърна знаменития трофей "Ломбарди". 

Футболистът първо нацелува и напрегръща голямата си дъщеря, а след това се отправи към болницата, за да може да види и сина си.