на живо

Дзадза и Грациано Пеле се извиниха за дузпите, шегите с тях продължават

Сравняват Дзадза с анимационни герои, Дел Пиеро и Тоти пък се смеят на Пеле

Националният тим на Италия се прибра у дома след силното представяне на Евро 2016. 

„Адзурите” отпаднаха в четвъртфиналната фаза на надпреварата, където загубиха от Германия със 7:6 след изпълнения на дузпи. Пропуски от бялата точка направиха Бонучи, Дармиан, Пеле и Дзадза.

Последните двама подходиха особено несериозно и се превърнаха в големите грешници за „Скуадрата”.

Днес те поднесоха своите извинения на нацията, но шегите с тях в социалните мрежи продължават.

"Извинявам се на всички италианци, че пропуснах най-важната дузпа в кариерата ми. Това със сигурност няма да го забравя. Винаги бия дузпите по този начин и винаги вярвам, че ще вкарам. Успях да излъжа Нойер, но топката просто не влезе във вратата. Ще бъде трудно, но ще опитам да преодолея случилото се", каза Дзадза.

„Съжалявам... Държа да обясня защо направих онзи жест към Нойер. Исках да остане в центъра на вратата, а аз да пратя топката спокойно в ъгъла. Нещата обаче не се получиха. Дали все пак ще ми останат хубави спомени от турнира? – Не знам... В момента съм тъжен. Отидох на Евро 2016 като „никой” и се връщам като „никой”. Тежко е.”, заяви Грациано Пеле.

Въпреки това двете „остриета” на „Скуадрата” едва ли скоро ще получат прошка за пропуските, които направиха. Подигравките с Дзадза и Пеле не спират.

Вижте най-оригиналните:

 

 

 

 

 

 

 

 

На Грациано Пеле пък се смеят две легенди на "адзурите" - Франческо Тоти и Алесандро Дел Пиеро: