на живо

Джеймс Милнър постави Стилиян Петров в идеалния си отбор

Българинът си "партнира" със Стивън Джерард

Джеймс Милнър постави Стилиян Петров в идеалния си отбор

Бившият капитан на националния отбор на България Стилиян Петров попадна след идеалните 11 на халфа на "Ливърпул" Джеймс Милнър. 

Футболистът на мърсисайдци се включи в предизвикателството на британската телевизия "Скай Спортс" и определи своя "дрийм тийм". Той беше предизвикан от Джейми Карагър, като трябваше да спазва стриктни правила - да има само по един футболист от отборите от Висшата лига и само по един от съответната държава.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

James Milner revealed his #CarraChallenge XI on the #SkyFootballShow this morning! You can have ONE player per club to have played in the Premier League and only ONE player per nation.

Публикация, споделена от Sky Sports (@skysports) на

Така, вместо да сложи себе си, Милнър постави в средата на терена Петров. Двамата бяха съотборници за два сезона в "Астън Вила". Компания на българина в съседство прави легендата на "Ливърпул" Стивън Джерард.

Вратар е финландецът Юси Яскилайнен. В защита са Бранислав Иванович, Лукас Рабебе и Уес Морган. Халфове, освен Петров и Джерард, са Кристиано Роналдо и бившият играч на "Мидълзбро" - Жуниньо. А нападатели са Тиери Анри, Серхио Агуеро и Гарет Бейл.