на живо

Джени Суши отново танцува палаво, този път върху жена (ВИДЕО)

Американката публикува клипа в социалните мрежи

Джени Суши отново танцува палаво, този път върху жена (ВИДЕО)

Американската репортерка Джени Суши, която стана известна покрай целувката на Кубрат Пулев след победата му над Богдан Дину, публикува провокативно видео в профила си в Инстаграм.

На него Дженифър Равало, както е истинското й име, танцува доста разкрепостено върху скута на жена. Текстът към поста й гласи: "Така го правим в Кали" (Калифорния). Видеото има и надпис: "Искам да танцувам с някого".

Танцувалните движения на Джени Суши много наподобяват на онези от скандалния клип с нейно участие от партито след боксовата гала в Коста Меса, който бе разпространен от Тервел Пулев в събота. 

Репортерката на Vegas Sports Daily и адвокатката ѝ Глория Олред, която се е занимавала с редица дела за сексуален тормоз отвъд Океана, настояха за отнемане на лиценза на българския боксьор и определиха поведението му за "отвратително". 

В момента лицензът на българина е временно отнет за щата Калифорния. Пулев може да се състезава в други щати и в други страни, а окончателното решение на комисията в Калифорния ще стане ясно на 14 май. Тогава Кобрата трябва да се яви пред комисията, за да обясни действията си спрямо репортерката. Ако отговорният орган потвърди решението си, лицензът на Пулев ще бъде отнет за територията на САЩ.