на живо

Джеси за Горанов: Той е капитан на "Левски", не му прави чест (ВИДЕО)

"Всички знаят, че не заслужавах червен картон", заяви изгоненият футболист

Lap.bg

Футболистът на ЦСКА Едвин Джеси, който получи червен картон по време на загубата с 0:1 на своя тим от "Левски", заяви, че нарушението му не е било толкова грубо, а капитанът на "сините" Иван Горанов е преиграл в ситуацията.

Джеси бе изгонен в 43-ата минута след единоборство с Горанов, като реферът прецени, че футболистът на "червените" е ударил с лакът в лицето своя опонент.

"Нямам много думи за тази ситуация. Чувствам се разочарован, че получих червен картон за тази ситуация. Ако го ударя с лакът, разбирам да падне така, но няма нищо такова. Играе за националния отбор, капитан е на "Левски". Той трябва да е за пример. А когато направи нещо такова, е много лошо. Бутнах го с две ръце по рамото. Не исках да го докосна по лицето, бутнах го по рамото. Не му прави чест. Ако се страхуваш да действаш срещу мен един на един, не е този начинът", каза Джеси след мача.

Той заяви, че треньорът Любослав Пенев е предупредил, че съдийството може да е тенденциозно, но за всички е било очевидно, че не е заслужавал най-строгото наказание.

"Треньорът каза на пресконференция, че подобно нещо може да се случи. Жалко е, че съдиите решават мача. Това не беше за червен картон! Всички го знаят! Не съм от футболистите, които си изкарват червени картони, които влизат грубо. Даже не помня кога за последно получих картон преди този мач", заяви Джеси.

"Може би четвъртият съдия искаше да се направи на важен, да бъде първи съдия. Ще го посъветвам да продължава така, ако искат да го забележат", добави той и заяви, че вижда различни критерии в мачовете на ЦСКА срещу "Лудогорец" и "Левски".