на живо

Джокович на планина: Песни с непознати и китара (ВИДЕО)

Световният номер 1 реши да не играе в Мадрид, а да прекара Великден със семейството си

Къде може да намерите световния номер 1 в тениса Новак Джокович? В хижа в планината, в добро настроение и с непознати хора. С които... пеят. 

В социалните мрежи се появи видео, на което се вижда, че Ноле и съпругата му Йелена с удоволствие се включват в изпълнението на "Ружо, румена" - популярна песен от сръбски сериал от началото на века.

Краткият клип е дело на Данило Вучинич - футболист от школата на "Чукарички". Той случайно засякъл носителя на 18 титли от Големия шлем в планината. Ноле пък с удоволствие се присъединил към компанията, в която имало и човек с китара, който запял. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Danilo Vucinic (@danilovucinic5)

Самият Ноле преди дни обяви, че ще прекара следващите дни в планина Рътан в източната част на Сърбия. Той заяви, че целта му е да изкачи едноименния връх. Той има форма на пирамида, а учените твърдят, че от него се разнасят странни електромагнитни вълни. 

"Тази планина е много важна за нашия народ. Колкото повече се въздигаме духовно, толкова по-лесно ще узнаем тайните ѝ", пише Джокович. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Ноле предпочете да прекара великденските празници със семейството си в Сърбия, а не да играе на турнира в Мадрид, който започва в понеделник (3 април).