на живо

И Джордан Хендерсън се сдоби с огромен графит край "Анфийлд"

"Всичко е възможно, никога не спирайте да вярвате!"

Twitter

Огромен графит на капитана на "Ливърпул" Джордан Хендерсън бе нарисуван на една от стените на къща в близост до "Анфийлд". Хендерсън е изобразен как вдига титлата във Висшата лига, а до него с красив шрифт е изписано: "Всичко е възможно, никога не спирайте да вярвате".

Снимка: Twitter

Графитът бе направен в същия ден, в който полузащитникът получи приза за Футболист номер 1 на Висшата лига, който се присъжда от Асоциацията на пишещите за футбол журналисти. Тази награда бе поредния шрих на едни феноменални 14 месеца, в които "Ливърпул" спечели Шампионската лига, Суперкупата на Европа, световното клубно първенство и бленуваната от 30 години титла на Англия.

"Джордан Хендерсън е всичко това, което представлява клубът на терена и извън него. Затова исках той да бъде изобразен на този графит", каза Крис Паяк, съосновател на The Redmen TV, пред изданието Liverpool Echo.

Снимка: Twitter

"Времето не можеше да бъде по-точно с днешното спечелване на наградата за най-добър футболист на сезона.", добавя Паяк.

Снимка: Twitter

Подобни графити на знакови места в града имат мениджърът Юрген Клоп и местният любимец Трент Алекзандър-Арнолд, който е израснал на метри от "Мелууд".  

Снимка: Twitter