на живо

Роналдо в сянката на любимата си Джорджина (ВИДЕО)

Флорина Иванова с най-любопитните новини от живота на звездите в Шампионската лига

Роналдо в сянката на любимата си Джорджина (ВИДЕО)

Осем мача, 29 гола, драматични обрати, спиращи дъха разигравания и нови герои. Това е равносметката след изиграването на вчерашните двубои от четвъртия кръг в Шампионската лига. Най-интригуващият клубен турнир продължава тази вечер с още осем здрави сблъсъка, които със сигурност няма да ни оставят равнодушни. 

През уикенда "Байерн" Мюнхен допусна тежка загуба с 1:5 от "Айнтрахт" Франкфурт и ръководството на германския шампион реши да се раздели с Нико Ковач. Довечера баварците приемат "Олимпиакос" у дома и всички погледи ще са вперени в Ханзи Флик - доскорошния помощник на Ковач, който ще води тима до намирането на нов наставник.

Междувременно "Тотнъм" гостува на "Цървена звезда" в Белград във вашен мач за второто място в групата. Една от големите звезди на "шпорите" - Хюн-Мин Сон все още се опитва да превъзмогне случилото се срещу "Евертън" в неделя. Южнокореецът счупи десния глезен на Андре Гомес при опит да му отнеме топката и напусна терена облян в сълзи. Според Маурисио Почетино той ще може да се изправи срещу "звездашите", въпреки че на Острова твърдят, че последните няколко дни са били изключително тежки за добряка Хюн-Мин Сон.

Кристиано Роналдо има само един гол в Шампионската лига през този сезон, но довечера ще се опита да промени статистиката си. Преди гостуването на "Локомотив" Москва нападателят на "Ювентус" придружи приятелката си Джорджина Родригес на наградите на Ем Ти Ви. Испанската красавица награди най-добрия дует на годината пред изпълнения с гордост поглед на Роналдо.

Вижте повече във видеото.