на живо

Еди Хърн специално за bTV: Кубрат е великолепен боксьор (ВИДЕО)

Мачовете на Пулев винаги са вълнуващи за феновете, призна мениджърът на Антъни Джошуа

Еди Хърн специално за bTV: Кубрат е великолепен боксьор (ВИДЕО)

Година след загубената битка за световната титла по бокс в тежка категория от Антъни Джошуа, Кубрат Пулев дочака думи на признание и уважение от промоутъра на британеца – Еди Хърн.

В специално интервю за bTV, един от най-маститите агенти в света на професионалния бокс говори с охота за Кобрата:

„Кубрат е добър човек и великолепен боксьор. Неговите мачове са зрелищни и вълнуващи за феновете на бокса“, сподели Хърн минути след края на друг голям боксов мач – този между Джоузеф Паркър и Дерек Чисора в Манчестър. В него Паркър защити интерконтиненталния пояс на Световната боксова организация (WBO).

Снимка: Thriller Fight Club

Хърн, който представлява Чисора, но има участие и в значителна степен за изявите на новозенладнеца Паркър, потвърди пред bTV, че съществува вероятност Паркър да е един от следващите съперници на Пулев още през 2022 г.:

„Ако Кубрат не продължи с Триад Комбат, има възможност да се изправи през новата година срещу Джоузеф Паркър.”

Снимка: Lap.bg

Думите му идват броени дни, след като в друго интервю пред bTV самият Джоузеф Паркър съобщи, че се водят разговори са негов сблъсък срещу Кобрата, при това, с огромен шанс той да се състои в София през новата година.

В същото време, верен на своя стил и известен с великите си мениджърски трикове, Еди Хърн загатна, че Дерек Чисора също е вариант за противник на Кубрат Пулев.

Снимка: Bild

„Възможен е и двубой Пулев - Чисора. В предишната среща помежду им (Кубрат надигра Чисора със съдийско решение в Хамбург през 2016 г., а залогът тогава бе европейската титла в тежка категория – б.а.) смятам, че Чисора заслужаваше да победи. Сега всичко зависи от финансовите претенции на Пулев.“