на живо

Един мач и 300 лева наказание за Моци

Дисциплинарната комисия обяви наказанията след последния футболен кръг

levski.bg

Футболистът на Лудогорец Козмин Моци ще бъде наказан с лишаване от състезателни права за една среща и 300 лева парична глоба заради червения картон, който си изкара в последната среща на неговия тим срещу Левски. Същата е санкцията и за играча на Черно море Стенио, който бе изгонен по време на мача на "моряците" серщу Славия.

Санкция от 1000 лева пък ще трябва да заплати тимът на Ботев (Пловдив) заради хвърлени предмети от трибуните. На мача в събота футболистът на Локомотив Емил Гъргоров бе уцелен в главата.

Ето и всички решения на комисията към БФС:

Дисциплинарна комисия

Решения  -  23.02.2016 г.

 

21-ти кръг “А група

 

 

С предупреждения –

  16  състезатели

 

 

 

Със спиране от състезателни права

ССП

лв.

Марк Клок

ПФК „Черно море” Варна

2

200

Стенио Нивалдо Душ Сантош

ПФК „Черно море” Варна

1

300

Козмин Йосиф Моци

ПФК „Лудогорец” Разград

1

300

    

 

 

 

 

ПО ДОКЛАД

За хвърлени предмети, на основание чл.37, ал1, т.4, б.Б, предложение 3 ДК наказва ПФК „Ботев” гр. Пловдив с предупреждение за лишаване от домакинство и имуществена санкция в размер на 1000 лева.

ДК задължава ПФК „Локомотив” Пловдив да възстанови щетите на стадион „Коматево” гр. Пловдив съгласно чл.38, ал.1.         

За нерегламентирано използване на факли, на основание чл.37, ал.1, т.22, б.А – ДК наказва  ОФК "Пирин" гр. Благоевград с имуществена санкция в размер на 300 лева.

За нерегламентирано използване на факли, на основание чл.37, ал.1, т.22, б.А – ДК наказва  ПФК "Лудогорец" гр. Разград с имуществена санкция в размер на 300 лева.

За нерегламентирано използване на факли, на основание чл.37, ал.1, т.22, б.А – ДК наказва  ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 300 лева.

Секретар ДК:

/Н. Вълкова/