на живо

Ексклузивно секси - в Партизан се вдъхновяват от нея.. (ВИДЕО и СНИМКИ)

Запознайте се с най-атрактивната личност в сръбския клуб, няма да съжалявате

Да си директор в голям футболен клуб безспорно е престижно. Свикнали сме на подобни позиции да виждаме интелигентни и елегантно облечени мъже, но в сръбския футболен гранд Партизан са предпочели да избягат от този стереотип. Така преди три години за шеф на маркетинг отдела в клуба е назначена жена.. И то каква!

Запознайте се със Снежана Филипович. Нейното име набира все повече популярност, тъй като тя придружава отбора навсякъде, а надали е нужно да ви обясняваме и защо интересът към нея е толкова голям. Очите ви ще се убедят сами!

Снимка: Facebook

Макар и да не изглежда на място сред десетките мъже, с които работи всеки ден, 33-годишната Филипович е доказан професионалист, който определено разбира от това, което върши. Доказателство за това е доверието, което тя получава от ръководството на един от двата най-популярни клуба в Сърбия, както и добрите резултати, постигнати от нейния отдел през последните три години.

У нас Снежана нашумя в последните месеци, след като връзката й с вратаря на Лудогорец Милан Борян стана публично достояние. При пристигането си с Партизан в Букурещ за двубоя срещу местния Стяуа от третия квалификационен кръг на Шампионска лига, Филипович с удоволствие отговори на няколко въпроса относно личния си живот и работата на една красива жена във футболен клуб. Гледайте, защото кадрите не са за изпускане!

- Рабрахме, че имате връзка с един от играчите на Лудогорец – Милан Борян. Разкажете ни повече?

СФ: Да, той е вратар и обича работата си много. Щастлива съм, че той е в Лудогорец, защото това е един наистина добър отбор. Радвам се, че тази година не се срещнахме в евротурнирите, тъй като в предишните две години загубихме от Лудогорец и не беше приятно.

- Значи сте поне малко щастлива от отпадането на Лудогорец от Шампионска лига?

СФ: Не, не съм щастлива, но е добре, че няма да играем с тях отново. Те имат много добри футболисти.

Снимка: Facebook

- Не се ли чувствате странно от това, че работата ви е свързана с постоянното присъствие на мъже около вас?

СФ: От три години съм в Партизан и в началото наистина беше много трудно. Сега обаче съм щастлива, защото работата ми е много хубава. Работя с много мъже, но те разбират моята позиция и това, че съм жена. Работим много добре заедно, а и всъщност никой от футболистите няма куража да ми поиска телефона.

- Мачът от Шампионска лига срещу Стяуа ще се играе пред празни трибуни? Ще изпълнявате ли роля на мажоретка, която подкрепя Партизан?

СФ: Разбира се! Това е важно за нашите футболисти. Но аз не съм щастлива от това, че на стадиона няма да има фенове. Те дават енергия на мача и сега тя ще липсва.

Снимка: Facebook

По всичко изглежда, че взаимоотношенията между Филипович и Борян са наистина сериозни. Сръбският вратар на Лудогорец обаче с право може да се притеснява за това дали сърцето на любимата му ще остане непокътнато от чара на родната звезда Валери Божинов. Бившият любим на Алисия и Николета Лозанова е известен с интереса си към красивите представителки на нежния пол, а и със сигурност той не би изпитал притеснения от мисълта да поиска телефонния номер на Снежана.

Снимка: Facebook

А нея съвсем спокойно може да определим като "вдъхновението" на "черно-белите". Откакто е постъпила на работа в клуба, Партизан на два пъти спечели титлата от сръбското първенство.

На нас пък не ни остава нищо друго, освен да си пожелаем още догодина Партизан отново да срещне български отбор в европейските турнири. За да се любуваме на футбола, разбира се..