на живо

Ектор Бейерин и мечтата на едно малко момиче (ВИДЕО)

Футболистът изненада невръстна фенка от мача с "Кристъл Палас"

Футболът сбъдва мечти! Доказано е през годините! Играта върху зелени килим не спира да радва милиони хора по света и да им доказва, че всичко е възможно. Например идолът ти да ти дойде изненадващо на гости!

Да, случва се! Питайте малката Клаудия, която обожава Ектор Бейерин! Тя и брат ѝ Остин успяха да се срещнат с идола си от "Арсенал" и то не къде да е, а у дома. 

Испанецът разказа в краткото видео, публикувано в личния му профил, че е бил впечатлен от малкото момиченце по време на мача с "Кристъл Палас". Клаудия и брат ѝ държаха плакат, на който пишеше "Бейерин, обичам те!". След като видял снимката, решил да използва социалните мрежи, за да издири най-малката си фенка и да може да я изненада. 

Всичките му последователи бяха впрегнати в нелеката задача, която се увенча с успех и Ектор застана пред вратата на семейството на Клаудия.

Момичето пък бе толкова щастливо от срещата си в футболиста и не спираше да го прегръща през цялото му гостуване. Двамата с брат ѝ имаха удоволствието да поиграят на електронни игри с любимия си футболист, да пеят песни на агитката на "Арсенал", да му покажат цялата къща и да му споделят за преживяването си на стадиона.

Бейерин пък от своя страна се отчете с мечтани подаръци - фланелки с лично послание и автограф, които със сигурност ще останат завинаги в колекцията на Клаудия и Остин, както и спомена за незабравимото прекарване с техния идол.