на живо

Ел Маестро: "Копенхаген" е по-силен, но шансовете са равни

Предпочитам да домакинстваме на "Армията", разкри треньорът на ЦСКА

Lap.bg

"Копенхаген" е по-силен, но шансовете за победа в утрешния двубой са 50:50, обяви треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро. Двата отбора излизат един срещу друг в първи мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Срещата е в четвъртък от 20:45 ч. на Националния стадион "Васил Левски".

"Знам как ще играем, нали това е моята работа. Този път ще се изправим срещу отбор, който като индивидуалности е по-добър от нас. Ще се опитаме да дадем най-доброто от себе си. Нашият тим става все по-добре физически. Ще се опитаме да се надиграваме и в двата аспекта", коментира Ел Маестро.

"На терена никой няма да мисли кой е фаворит и кой е аутсайдер. Ако погледнете какво се е случило в Европа през последните 10 години, ще разберете, че са много по-напред от нас. Ще използваме нашите силни страни, но в никакъв случай не е добре да центрираме".

Ел Маестро допълни, че предпочита ЦСКА да домакинства на "Българска армия" вместо на "Васил Левски". "Нашият стадион ми хареса срещу "Рига" и "Адмира". Феновете са много по-близо до нас".