на живо

Емил Данчев: Бербатов няма как да играе в България

Нека оставим Митко на спокойствие за известно време, призова мениджърът му

Мениджърът на Димитър Бербатов - Емил Данчев, заяви, че няма как клиентът му да заиграе в български отбор. Данчев разкри, че след известно време ще проведе разговор с нападателя, за да уточнят какви ще бъдат следващите им ходове.

За момента обаче мениджърът призова да бъде дадено спокойствие на футболиста, който имал нужда от време за семейството си след авантюрата в Индия.

Данчев днес беше част от презентацията на поредната програма за обучение и футбол на английския "Брукхаус Колидж".

На въпрос дали е възможно Бербатов да приеме предложение на български клуб, агентът с усмивка заяви, че няма как да стане. "Не мисля, че е възможно това да стане, да заиграе в български клуб."

"Нека да оставим Митко на спокойствие за известно време. Има нужда да обърне внимание на семейството си, а какво ще прави по-нататък, ще говорим после", заяви Емил Данчев.

Попитан доволен ли е Бербатов от престоя си в индийското първенство, бившият изпълнителен директор на ЦСКА заяви: "Какво значи доволен!? Той е професионалист и където е подписал договор, там трябва да играе и да си върши работата."

"Относно бъдещето му, тепърва ще разговаряме. Нека мине малко време, ще дойде и този момент за разговора", добави Данчев.