на живо

Костадинов: Ако искат да се излагат още, да подават жалби (ВИДЕО)

"Мисля, че уставът на БФС е спазен, ще бъде изваден протокол"

Костадинов: Ако искат да се излагат още, да подават жалби (ВИДЕО)

Членът на Изпълкома Емил Костадинов заяви, че според него уставът на БФС е спазен на днешния извънреден конгрес, който преизбра Борислав Михайлов за президент на родната футболна централа. Костадинов допълни, че се е наслушал на доста глупости от страна на Димитър Бербатов и екипа му.

"Мисля, че е спазен уставът на БФС. Има протокол, който ще бъде изваден. Доколкото аз разбрах, 480 клуба гласуваха. Не знам дали искът на Бербатов ще бъде отхвърлен или не. Ако искат да се излагат още, нека да подават жалби. Има много неща, които трябва да се променят. От много време говорим затова. В най-скоро време ще разберете"

Снимка: Lap.bg

"В последните шест месеца се наслушах на много глупости от нашите опоненти. От нас нападки не е имало. Няма да има чистки, глупости, това е демокрацията, всеки трябва да изказва мнението си гласно. Никога не сме били такива, защото ако бяхме, можеше в тези пет месеца да направим много други неща", продължи Костадинов.

Героят от "Парк де Пренс" коментира и успеха с 2:1 срещу Северна Ирландия - втори за националите в световните квалификации.

"Важното е, че победихме днес и след негативния резултат с Литва се реваншираха играчите. Да се класираш на голям форум е много тежко. Имаме играчи, които имат голям футбол пред себе си. Ние имаме отбор с бъдеще.", каза Костадинов.

Снимка: Lap.bg