на живо

Ерик Молина: Вярвам, че Уайлдър ще нокаутира жестоко Фюри в 6 рунда

"Той допусна грешки, които няма да повтори"

Ерик Молина: Вярвам, че Уайлдър ще нокаутира жестоко Фюри в 6 рунда

Победа за Уайлдър с жесток нокаут в 6 рунда. Това очаква бившият претендент за световната титла в тежката категория на боксa Ерик Молина от сблъсък №3 между Уайлдър и Тайсън Фюри за пояса на Световния боксов съвет (WBC).

Молина даде интервю за bTV преди дългоочаквания двубой, който можете да гледате тази нощ от 04:00 ч. пряко по RING, VOYO.BG и btvnovinite.bg.

"Преди малко се срещнах с Дионтей Уайлдър в асансьора. За разлика от Тайсън Фюри, който крещеше, Уайлдър изглеждаше спокоен и фокусиран върху битката.", започна американецът.

"Вярвам, че 6 рунда са нужни на Дионтей Уайлдър да нокаутира жестоко Фюри. Да, Уайлдър допусна много грешки в предишните две битки помежду им, но това се случи, защото позволи на Фюри да бъде пречупен психически. Сега обаче няма как това да се повтори. Уайлдър направи много промени в удара си с дясната ръка, което направи стила му по-опасен."

"Знам, че Уайлдър жадува за тази победа. Бях част от тренировъчния му лагер и видях, че е готов за успех над Фюри.", коментира Молина, който на два пъти отстъпи в битката за световната титла - на Уайлдър през 2015 г. и на Антъни Джошуа през 2016 г.

"Със силните си удари Уайлдър е склонен да покаже лудата си страна. Той е емоционален боксьор и понякога трябва да го крие. Просто трябва да е спокоен. За да нокаутира Фюри, Уайлдър трябва да прави по-плавни удари с дясната си ръка. Бих определил Фюри като хитър боксьор с много-добри рефлекси. Трудно някой може да повали Фюри на земята с агресивни удари."

Не пропускайте третия сблъсък между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър пряко по RING, VOYO.BG и btvnovinite.bg. Гала вечерта започва в 4:00 ч. българско време на 10 октомври (неделя), а кулминацията се очаква около 6:00 ч.