на живо

"Етър" представи Даниел Младенов

Бившият играч на "Пирин" е първото зимно попълнение на "болярите"

Lap.bg

Нападателят Даниел Младенов е първото ново име от зимната селекция на "Етър" Велико Търново. Бившият играч на "Пирин" подписа договор за година и половина с "виолетовите", след като преди няколко дни разтрогна договора си с благоевградчани.

Младенов е роден е на 25 май 1987 г. в Кюстендил. Играе като крило. Започва във "Велбъжд", после е играл в "Марек", "Пирин", две години е в "Левски" (от 2010 до 2012), където има 45 мача и 7 гола. Кариерата му продължава в "Черноморец", "Монтана", "Черно море", гръцкия "Трикала", втородивизионните "Оборище", "Септември" Симитли.

"Обадиха ми се от "Етър", разбрахме се веднага. Надявам се всичко да е нормално и да бъда от полза на отбора. За последно бях в "Пирин", но прекратих договора си. Причината е треньорът Радуканов, знае се, че с него имахме конфликт и решихме, че двете страни трябва да се разделим. В "Левски" бях две години, беше хубав период, вкарах голове, бяха добър отбор и най-добрите ми спомени от кариерата са именно оттам. Ще направим здрава подготовка, но и в момента съм добре, така че няма проблеми с формата ми. Имам поглед върху "Етър", знам за какво става въпрос. Има поне 4-5 футболисти, с които сме играли заедно. Очаквам да се преборим за оставане в групата и догодина да вървим нагоре", заяви Даниел Младенов.