на живо

Ето така един вратар си търси белята (ВИДЕО)

Вижте какво стана в турнира за Купата на Краля

Getty Images/Guliver Photos

Вратарят на Леванте Диего Мариньо се вживя в ролята на техничар по време на двубоя от турнира за Купата на Краля срещу Еспаньол. 25-годишният вратар се опита да финтира Виктор Санчес в своето наказателно поле. Първоначално изглеждаше, че замисълът му ще се осъществи, но прекалено надменното му отношение доведе до загуба на топката. За щастие на Мариньо гол в тази ситуация не падна.

Отборът му Леванте обаче нямаше същия късмет и отпадна в 1/16-финалната фаза на турнира за Купата на Испания, след като се загуби с 1:2 мача-реванш в Барселона. Първата среща преди две седмици във Валенсия бе завършила 1:1.

Верса откри резултата за Леванте в 8-ата минута със страхотно изпълнение на пряк свободен удар. Бурги изравни в 15-ата минута, когато получи асистенция от Марко Асенсио, който се бе освободил много технично от противников защитник. В 52-ата минута направилият много силен мач Фелипе Кайседо вкара за 2:1 след зрелищно индивидуално изпълнение.

За следващата фаза на турнира се класираха още Депортиво Ла Коруня, Бетис и Севиля. В сряда и четвъртък каналите на bTV Media Group ще излъчат още 4 мача от 1/16-финалите:

Валенсия - Баракалдо (3:1), сряда, 22:00 часа, RING
Реал Сосиедад - Лас Палмас (1:2), сряда, 22:00 часа, VOYO.BG
Атлетико Мадрид - Реус Депортиу (2:1), четвъртък, 21:00 часа, bTV Action
Виляреал - Уеска (2:3), четвъртък, 22:00 часа, RING